Account Manager

Oficina en casa

Som JS Comunicació, multinacional jove, dinàmica i líder en el sector de la publicitat creant Catàlegs Interactius. Ni l'anterior crisi econòmica, ni la pandèmia del Coronavirus han aconseguit frenar el nostre concepte i, gràcies a l'actual forma d'actuar que hem adoptat en tots els mercats en què estem presents, ens ha permès experimentar un creixement en el nostre volum de vendes el qual volem continuar ampliant.

Amb aquest propòsit clar, busquem augmentar el nostre equip de vendes amb una persona orientada a resultats i als detalls. En concret busquem un Account Manager amb experiència en vendes B2B i dirigint reunions a un nivell executiu.

 

Les teves funcions i responsabilitats:

Som conscients de l'evolució del mercat i de la demanda actual a l'hora d'efectuar les vendes. Per això, com Account Manager et responsabilitzaràs d'organitzar i coordinar reunions virtuals, amb especial èmfasi en el mercat català.

Les nostres eines et permetran crear presentacions individuals online per tal de convèncer a clients del nostre producte i concepte per tancar un acord de col·laboració, treballant de forma estructurada i orientada a oferir solucions.

La teva oficina serà la teva casa, per tant necessitaràs organitzar-te de forma independent i disciplinada, encara que estaràs en estret contacte amb el teu Team Leader i companys d'equip per tirar endavant els teus projectes.

 

Les teves qualitats:

  • Pro actiu, ambiciós i tens un nivell alt d’auto motivació per actuar en una cultura orientada a KPI 's i a el rendiment.

  • Aportes experiència en vendes B2B i ets capaç de portar a el client cap al teu propòsit.

  • Pots adaptar-te a les regles i normes que t'ajudaran a aconseguir l'èxit.

  • Compromís. Extremadament fiable per aquest desafiant treball d'oficina a casa.

T'oferim:

  • Formació inicial individualitzada basada en la teva experiència i habilitats.

  • Conciliació laboral-familiar amb un horari fix.

  • Equipament necessari per a exercir les funcions requerides.

  • Salari base, comissions i bonificacions sense límit màxim. Seran teva habilitats comercials les que determinin fins on pots arribar.

 

Trabaja con nosotros

 

JS Comunicación fue creada en 2004 y forma parte del grupo internacional de comunicación JS World Media, que está representado en 9 países con un total superior a los 450 empleados. Creamos Catálogos Interactivos financiados por proveedores y específicamente orientados a cada público objetivo.